Diabetes voetpreventiepakket

Array

Speciaal voor mensen met diabetes brengt Penders voetzorg als eerste in Nederland een voetpreventiepakket op de markt. Dit Diabetes voetpreventiepakket stelt mensen met diabetes in staat hun voetproblemen te voorkomen. Preventie is namelijk bij diabetes van levensbelang. Met dit pakket draagt Penders voetzorg een steentje bij aan die preventie. Het pakket bestaat uit een paar sokken zonder naad, enkele hydrofiele doekjes om de voeten af te drogen, een uitschuifbaar spiegeltje om de voeten te controleren op wondjes, een badthermometer waarmee het voetenbad op de juiste temperatuur gecontroleerd kan worden, een verzorgende voetenmousse en een schoenlepel. Dat alles zit in een handig tasje. Om het geheel compleet te maken bevat het pakket ook een handzame brochure met tips en adviezen voor goed schoeisel, voldoende beweging, voetverzorging enzovoort. Het Diabetes voetpreventiepakket kost ¤ 15 euro en is te koop in alle vestigingen van Penders, de nummer 1 in voetzorg. U vindt de vestigingen van Penders in Delft, Gouda, Den Haag, Heythuysen, Roermond, Rotterdam, Tegelen en Tiel. Penders levert totale voetzorg in acht vestigingen en op spreekuren samen met medisch specialisten in vele ziekenhuizen, revalidatie-instellingen en andere zorgaanbieders. Momenteel zijn er tien podotherapeuten en dertien schoentechnici werkzaam bij Penders voetzorg. Bron: Nummer1invoetzorg

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen