€˜Bent u ziekenfonds of particulier?

0
305

De uitgebreide voorlichtingscampagne over de nieuwe zorgverzekering is gestart. Deze bestaat uit radio- en televisiespotjes, een website, artikelen in huis-aan-huis bladen en een brief met brochure die iedereen thuis in de bus krijgt.

‘Bent u ziekenfonds of particulier?’ is de kreet die telkens weer terugkomt in de voorlichtingscampagne. Het is een vraag die vanaf 1 januari 2006 aan niemand meer gesteld zal worden. Vanaf dat moment is er één nieuwe zorgverzekering voor iedereen.

De website www.denieuwezorgverzekering.nl maakt deel uit van de campagne. Op deze site vinden bezoekers de meest recente informatie over de zorgverzekering. Hier staan ook de meestgestelde vragen en antwoorden. Bezoekers kunnen aangeven wat hun eigen werk- en gezinssituatie is en krijgen dan informatie over de veranderingen die op hen van toepassing zijn.

Bron: VWS

Vorig artikelArtsen Slotervaart willen samen met NKI-AVL
Volgend artikelBewegen beter dan pillen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.