Elsevier breidt uit

Array

De belangrijkste Internationale Uitgever van medische literatuur breidt  uit
Elsevier, belangrijke medische en wetenschappelijke uitgever, heeft vandaag aangekondigd dat het professionele medische uitgeverij MediMedia MAP heeft gekocht. Hierdoor vindt er een uitbreiding plaats van het publiceren programma’s en de digitale diensten, tevens versnelt het de groei van de firma, en voldoet aan wereldwijde vraag naar gestructureerd voortgezet onderwijs onder medische en diverse gezondheidszorgberoepen. MediMedia MAP is een zeer belangrijke leverancier van medische informatie in de snel groeiende internationale gezondheidszorgmarkt.

MediMedia MAP doet zaken  in Frankrijk, Spanje, de V.S., de UK, Italië en Mexico. Verder publiceert de MediMedia MAP de prestigieuze illustraties van Masson, Doyma en Netter die worden gebruikt in  medische boeken, dagboeken en onderwijsmateriaal voor medische onderwijs en farmaceutische industrie. Elsevier is opgetogen met de overnamen van MediMedia MAP en laat weten dat zij haar aktiviteiten met een dergelijke uitstekende aanvulling, de positie van Elsevier zullen verstrekken. aldus de reactie van Brian Nairn, CEO van de Wetenschap en Gezondheid van Elsevier, ‘ Hij is zeker dat onze globale gezondheidzorg door het publicereneen verrijkking zalzijn voor de klanten van Elsevier en verder zal bijdragen aan haar professioneel succes.’

Elsevier is een wereld-leidende uitgever van wetenschappelijke, technische en medische informatieproducten en diensten. Werkt in samenwerking met de globale wetenschap en gezondheidsgemeenschap. Enkele websites van Alsevier zijn:
ScienceDirect (www.sciencedirect.com/),
MD consult (www.mdconsult.com/),
Scopus (www.info.scopus.com/),
Elsevier (www.elsevier.com/) 

Recente artikelen