Sneller Beter conferentie

Ook dit jaar vindt aan het einde van het jaar een Sneller Beter conferentie plaats. De conferentie is bedoeld om met alle betrokkenen bij Sneller Beter terug te kijken op de activiteiten van het achterliggende jaar en vooruit te blikken op 2006. De doelgroep bestaat uit al diegenen die het afgelopen jaar mede vorm hebben gegeven aan activiteiten die in het kader van Sneller Beter zijn ontwikkeld, maar ook uit geïnteresseerden in de vernieuwingen in de zorg. De Sneller Beter conferentie zal dit jaar plaatsvinden op maandagavond 28 november op een nader te bepalen locatie in de Randstad. Bovendien zullen er in de middag op vier locaties in Nederland bijeenkomsten plaatsvinden waarin specifieke Sneller Beter-thema’s worden uitgediept. De Sneller Beter-partners (VWS, NVZ en de Orde) adviseren u deze datum nu alvast in uw agenda te noteren. Via de Sneller Beter site en -nieuwsbrief zullen wij u binnenkort uitgebreider informeren over het programma van de Sneller Beter Conferentie 2005. Aanmelden
Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de Sneller Beter Conferentie op 28 november 2005. Zodra meer informatie over de locatie en het programma beschikbaar is, stellen wij u daar per e-mail van op de hoogte. Aan deelname aan de Sneller Beter conferentie zijn geen kosten verbonden. Klik hier om u aan te melden

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen