Kliniek komt met vasectomiegarantie

Array

No sperm-no pay
De Berglandkliniek in Tilburg biedt mannen die sterilisatie ongedaan willen maken een bijzondere garantie. Als de operatie niet slaagt, krijgt de patiënt de kosten van de ingreep terug.
De kliniek noemt het op haar website de ‘No sperm-No pay-regeling’.

Voorwaarden
Een hersteloperatie kost 3800 euro. Aan de actie is een paar voorwaarden verbonden. Zo moet de sterilisatie minder dan tien jaar geleden hebben plaatsgevonden bij een man die eerder kinderen heeft verwekt. Bovendien moeten er bij onderzoek geen problemen voor herstel gevonden worden. “Wij bekrachtigen onze deskundigheid met een volledige restitutie van de kosten indien de ingreep niet tot zaadcellen in het ejaculaat leidt”, staat op de website van de privé-kliniek.
Elisabeth Ziekenhuis
De Berglandkliniek is onderdeel van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg en bestaat sinds 2003. De organisatie biedt onder meer cosmetische operaties en ingrepen aan het gebit aan.
Bron: ANP

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen