Al meer dan 34.000 euro voor KWF Kankerbestrijding

Array

Op zaterdag 20 augustus stappen, in alle vroegte, een zevental Pre Riders op de racefiets om een etappe van 250 -gesponsorde- kilometers te verrijden. Ook dit keer koerst de Rijnsburgse burgemeester Van der Lee weer mee met

Team Rijnsburg
De Pre Ride is een initiatief van de sierteeltsector en gaat vooraf aan de Ride for the Roses. Vanuit startplaats Rijnsburg zal er naar Stroe op de Veluwe gereden worden, waar de groep samenkomt met de groep die vanuit Oldenzaal vertrokken is. Gezamenlijk wordt de tocht dan voortgezet naar Naaldwijk. Op 21 augustus zal dit team ook deelnemen aan de 100 km lange Ride for the Roses die op 21 augustus vanaf Bloemenveiling Flora Holland in Naaldwijk wordt verreden.

Het sportieve gezelschap wat in twee dagen ca. 350 km zal fietsen, bestaat uit Martin van der Togt en Stefan Teeuwen (beiden FloraHolland), Jan de Klerk (Bunches International BV), de Burgemeester van Rijnsburg Arie van der Lee, Rob Jonkheer (R. Jonkheer), Jan van Paridon (J. van Paridon Bloemen BV), en Paul van Nobelen (Firma van Nobelen).
Hulpploegen
Gedurende de rit naar Stroe wordt het team bijgestaan door de FloraHolland-volgauto, bestuurd door Piet Kralt (FloraHolland) en zijn echtgenote Wilma. De onderweg te nuttigen bananen zijn gesponsord door Groente- en Fruithoek Kees en Marja en Kees’ Fietsshop levert de sportdrank. Beiden zijn gevestigd in Noordwijk. Niet alleen stappen sierteeltprominenten uit de omgeving van Rijnsburg op de fiets. In totaal leggen zo’n 100 Pre Riders uit 8 sierteeltgebieden komend weekend enorme afstanden af voor het goede doel: de Nederlandse Kankerbestrijding.

Start
Op zondagochtend bieden de Pre Riders de burgemeester van Naaldwijk het startpistool voor de Ride for the Roses aan. Daarna fietsen zij mee met de Ride. ’s Middags wordt een cheque met het bijeengefietste bedrag aan het KWF overhandigd. In 2002 werd de eerste Pre Ride verreden en inmiddels is de Pre Ride door de organisatie van de Ride for the Roses officieel omarmd en uitgegroeid tot een sierteeltbreed evenement. Momenteel wordt er nog flink getraind door de Pre Riders en blijven de bijdragen van enthousiaste donateurs onverminderd binnenkomen!

Opbrengst
In het eerste jaar bracht de Pre Ride 23.000 Euro op en vorig jaar was de opbrengst gestegen tot ruim 81.000 Euro! De totale opbrengst wordt door het KWF aan het onderzoek naar kanker besteed. Iedereen kan zijn of haar donatie voor de Pre Ride for the Roses storten op rekening 135 336112 t.n.v. PV Ride for the Roses te Vlaardingen. Voor meer informatie over donaties: T 0174-63 46 87 (Peter Kortekaas, FloraHolland). In de Bloemenkrant worden wekelijks de barometerstand en een overzicht van de donateurs gepubliceerd.

Fotobijschirft: Pre Ride ‘Team Rijnsburg’: v.l.n.r. Martin van der Togt en Stefan Teeuwen (beiden FloraHolland), Jan de Klerk (Bunches International BV), de Burgemeester van Rijnsburg Arie van der Lee, Rob Jonkheer (R. Jonkheer), Jan van Paridon (J. van Paridon Bloemen BV), en Paul van Nobelen (Firma van Nobelen).

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen