Oldtimerrally voor Alzheimer

Array

Na het succes van vorig jaar, organiseert de Stichting Alzheimer Nederland op zaterdag 20 augustus 2005 haar tweede oldtimerrally. Onder het motto ‘Oud voor oud’ – oude auto’s, voor oude mensen – rijden ruim zestig klassieke auto’s voor het goede doel. Een aantal bekende Nederlanders, waaronder cabaretier/presentator Rob Kamphues, steunt dit initiatief en rijdt met de bijzondere rally mee.

De rit start vanaf Motel Gilze-Rijen en voert langs diverse mooie gebieden en historische locaties in Brabant, Limburg en België. Mark Schmidt, organisator van de bekende Tour Ecosse, heeft de tocht uitgezet. De rally is zowel voor rijders in de toerklasse -eenvoudig te navigeren en met een geringe tijdsdruk- als voor rijders in de sportklasse
voor wie de tijdsdruk stevig is en waar geconcentreerd genavigeerd moet worden. ‘Fasten your seatbelts’ zal een gevleugelde uitdrukking zijn tijdens de dag!

De rally wordt onderbroken voor een lunch op het Classic Wings & Wheels Gala op Vliegbasis Gilze-Rijen in West-Brabant. Een exclusief diner op een sfeervolle en historische locatie en natuurlijk de prijsuitreiking voor de beste rijders besluiten deze sportieve dag. Al met al hét recept voor een sportieve dag voor een goed doel! Want
daar gaat het uiteindelijk om. Het inschrijfgeld bedroeg 295 euro per auto. De opbrengst gaat naar het werk van Alzheimer Nederland. De organisatie voor de belangen van mensen met dementie en hun verzorgers.
Actuele informatie over het werk van Alzheimer Nederland vindt u op onze website: www.alzheimer-nederland.nl.
Alzheimer Nederland is de organisatie voor de belangen van mensen met dementie en hun verzorgers.
Er zijn in Nederland meer dan 250.000 mensen met dementie. In tweederde van de gevallen veroorzaakt door de ziekte van Alzheimer.
Een op de 16 mensen ouder dan 65 lijdt aan dementie en dit loopt op tot twee van de vijf mensen boven de 85 jaar.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen