Administratiekosten al berekend in basisverzekering

0
448

De premie voor de basisverzekering zal niet hoger uitvallen door administratiekosten. Minister Hoogervorst laat de Tweede Kamer weten dat deze kosten al zijn meegerekend.

Hoogervorst reageert op vragen van de Kamerleden Gerkens (SP), Halsema en Vendrik (Groen Links) en Wilders (Groep Wilders). De minister spreekt tegen dat de nominale premie hoger zal uitvallen dan 1100 euro, zoals is gesuggereerd. "De suggestie dat de administratiekosten er nog bovenop moeten komen, mist elke grond", aldus de minister. Het exacte premiebedrag wordt overigens vastgesteld door de zorgverzekeraars.

Bron: VWS

Vorig artikelNederland-Engeland roeien voor onderzoek naar neuroblastoom
Volgend artikelPVDA vindt nieuwe zorgverzekeringswet niet goed genoeg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.