Het Medisch Centrum Jan van Goyen kiest voor Medicore!

Array

Het Medisch Centrum Jan van Goyen, heeft na een uitgebreide inventarisatie gekozen voor het Medicore Informatiesysteem om haar planning, behandelingenregistratie (DBC’s), elektronisch medisch dossier (EMD) en complete administratie te organiseren.

Rinus Groeneveld, directeur van het Medisch Centrum, licht de keuze voor de overstap naar Medicore toe: “Onze kliniek bestaat al sinds 1990. Tienduizenden patiënten vinden jaarlijks hun weg naar de kliniek. De afspraken en behandelingen van deze patiënten moeten correct geregistreerd en verwerkt worden. Daarnaast wordt er ook steeds meer van een zorginstelling verwacht op het gebied van elektronische dossiervorming en digitale declaraties. Aangezien we dit graag allemaal goed geregeld willen hebben, is in zee gaan met de organisatie Medicore een goede en economische keuze. ”

Boris Hololtcheff, directeur van Medicore voegt daar aan toe: “Het Medisch Centrum Jan van Goyen is één van de meest gerenommeerde klinieken in Nederland. Rinus Groeneveld en zijn kliniek hebben een baanbrekende rol gespeeld bij het openbreken van de zorgmarkt en het vernieuwen van het politieke klimaat. We zijn bij Medicore dan ook uitermate trots dat het Medisch Centrum Jan van Goyen tot onze klantenkring is gaan behoren.”Het Medisch Centrum Jan van Goyen is een modern ingericht dagbehandelcentrum met verschillende specialismen. Het fraaie gebouw en de unieke ligging, in combinatie met de modernste technieken toegepast op de operatiekamers, hebben het centrum tot een bekende en gerenommeerde kliniek gemaakt. Samenwerking met het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en het Slotervaart Ziekenhuis waarborgt zowel de kwaliteit als de continuïteit van de aangeboden zorg. Meer informatie over het Medisch Centrum Jan van Goyen vindt u op de website (http://www.medischcentrumjanvangoyen.nl).

Medicore levert diverse producten en diensten aan zorgverleners die zich toeleggen op het verrichten van planbare medische ingrepen, zoals ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en medische specialisten.  Medicore kent en begrijpt de complexiteit van de zorgmarkt. Door jarenlange ervaring, specifieke kennis en unieke software applicaties is Medicore steeds vaker dé premium service provider in de gezondheidszorg. Meer informatie over Medicore vindt u op de website (www.medicore.nl).  

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen