Eerste Nederlandse zorglogmeeting

Op korte termijn zal Medicalfacts.nl de eerste meeting voor zorgloggers organiseren. Het tijdstip en de locatie zijn nog niet bekend, maar wij zouden wel graag weten wie er allemaal willen komen. Laat het weten door een mail te sturen naar [email protected] of door te reageren op dit bericht. Zet ook in de mail waar u vandaan komt, zodat we hiermee rekening kunnen houden met het uitkiezen van de locatie.

2 thoughts on "Eerste Nederlandse zorglogmeeting"

 1. Inmiddels hebben we al diverse vragen gehad over deze meeting. Het is de bedoeling dat we een meeting van bloggers uit de zorg organiseren waarin we elkaar tips kunnen geven en ideeen uit kunnen wisselen.  De bedoeling is om dit maandelijks te gaan doen met online zorgaanbieders of zorgaanbieders die zich op het www profileren. Welke dag, waar en hoe laat weten we nog niet. Dat hangt af van het aantal mensen wat hieraan mee wil doen.  Dus geen hypes maar echte online zorgverleners die ideeen en gedachten uitwisselen onder het genot van een drankje.
   
  Een ding is zeker Medicalfacts gaat maandelijks een sessie organiseren waar interessante sprekers hun kennis delen. Door onze verwantschap aan http://www.marketingfacts.nl en de ondersteuning door http://www.totally.nl en http://www.blogmania.nl zijn we in staat om interessante sprekers aan te bieden. Zo kunnen onderdelen van online marketing, weblogstrategie, webvertising en veel andere onderwerpen worden behandeld die van nut zijn voor alle bloggers in de zorg.  Het zijn nog maar wat ideetje maar wel redelijk concreet zodat regelmatig de laatste stand van zaken zal worden bespreken op het gebied van hun specialisme. Er zullen ontwikkelingen en cases worden besproken waardoor het inhoudelijke sessies zullen zijn. We hopen ook spoedig een sponsor te vinden voor dit evenement. 
   
  Je kunt je hier inschrijven als deelnemer.


  Health is not valued till sickness comes!

 2. UPDATE:

  Het begint steeds concreter te worden en als alles een beetje meezit verwachten we half oktober een meeting te organiseren. We zijn in gesprek met een serieuze sponsor voor de meeting. We hebben inmiddels een zeer interessante spreker kunnen vastleggen. Dus dat ziet er goed uit. Ik hoop spoedig met een datum, een locatie en een programma te komen

Comments are closed.

Recente artikelen