Hoogervorst heeft spijt van vinger in de keel

Hoogervorst heeft woensdag in de Tweede Kamer publiekelijk zijn excuses moeten maken over het maken van een gebaar, alsof hij wilde gaan kokhalzen. Hij was betrapt door de tv-camera, terwijl hij tijdens het debat demonstratief een vinger naar de keel bracht. Dat gebeurde toen oppositieleider Wouter Bos kritiek gaf op zijn beleid.
Helemaal aan het einde van het debat in de Kamer moest de VVD minister diep door het stof toen hij het woord kreeg van Kamervoorzitter Weisglas: “Vanochtend heb ik een gebaar gemaakt dat niet past bij mijn functie en ik wil daarvoor uw Kamer en in het bijzonder de heer Bos mijn excuses aanbieden”, zei Hoogervorst. “Het was een stommiteit”, voegde hij daar na afloop van het debat aan toe.
Bron: HuisartsVandaag/Nu.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen