Goed nieuws voor applicatiebeheerders in de zorg

Array

Goed nieuws voor applicatiebeheerders in de zorg. Al maanden worden vele HIS-leveranciers, Vecozo, zorgverzekeraars en APS-leveranciers in de zorg geteisterd door veel problemen in de applicaties. Oorzaak is de korte tijd waarin zij passende oplossingen moest bieden die aansloten op de nieuwe zorgwet. Geen eenvoudige taak en veel te weinig tijd om alles uitvoerig te testen. Dus kwamen een hoop kinderziekten aan het licht en wordt er nog steeds met man en macht gewerkt aan oplossingen voor de problemen in diverse applicaties. Maar daar kan verandering in komen want een Nederlands bedrijf heeft een passende oplossing voor veel van deze problemen. The Future Group heeft een geavanceerde applicatie die kan bijdagen om snel uit de ICT-malaise te geraken. Het product heet AppSight en is gemaakt door Identify.Identify is een softwareleverancier van revolutionare software op het gebied van Applicatie Support. Hiermee stelt ze bedrijven en softwareleveranciers in staat de supportprocessen te vernellen, de kosten van support te verlagen en de servicegraad te verhogen met de gepatenteerde Black Box technologie als basis, wordt probleemgerelateerde data van software systemen continu opgeslagen in het AppSight support systeem. In geval van problemen kan het Appsight console deze data razendsnel analyseren en direct tot de kern van het probleem in de broncode zichtbaar maken. Dit alles zonder hiervoor ingewikkelde simulaties uit te voeren.
www.identify.com & www.the-future-group.com

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen