Topcouturier Ronald Kolk geeft kledingadvies en stylingtips aan gehandicapten

Array

UNIEK IN NEDERLAND TIJDENS SUPPORTBEURS 2006

WILMA VAN OMMEREN van Wi-Care en topcouturier RONALD KOLK geven kledingadvies en stylingtips aan mensen met een handicap.

Een ontwerper van kleding voor mensen met een handicap èn een bekende topcouturier, twee verschillende mensen met één gemeenschappelijke visie.

Waardeer en accepteer de medemens

Die visie stond centraal in de laatste haute couture show van Ronald Kolk en is ook het fundament waarop Wi-Care is gebouwd.
Waardeer de medemens of die gehandicapt is of niet.
Wat stellen we ons eigenlijk voor bij een handicap? Hebben we niet allemaal onze beperkingen? Bij de één zichtbaar en bij de ander onzichtbaar. Wanneer we ondanks alles de medemens kunnen waarderen volgt de acceptatie onbewust.

Soms zijn het alleen maar woorden.. . . . . .
Nu echter omgezet in daden.

Wilma van Ommeren van Wi-Care en Ronald Kolk nodigen u dan ook van harte uit voor kledingadvies en stylingtips op

VRIJDAG 21 APRIL VAN 13. 00 TOT 17. 00 UUR TIJDENS DE SUPPORT 2006.

Deze middag zal Ronald tevens de pAncho demonstreren, het eerste ontwerp uit de samenwerking Kolk / Wi-Care.

Geen sprookje maar realiteit, laat u inspireren en adviseren door de mens’ achter de topcouturier.

Bezoek de website voor meer informatie: www.wi-care.nl

[tag:couture][tag:gehandicapten][tag:Janine Budding]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen