Nursing.nl is vernieuwd

0
183

Internetsite Nursing.nl, behorend bij het tijdschrift Nursing is vernieuwd. De nieuwe internetsite, als onderdeel van het ZIBB-netwerk, moet de plek vormen voor verpleegkundig nieuws. Daarnaast wil zij volgens het bericht op Zibb.nl ook “interessante weetjes en ontspanning” bieden. De nieuwe site zou op de Dag van de Verpleging online komen, maar was reeds vanavond al online.

De ‘ontspanning’ komt naar voren met een speciaal ontworpen spel ‘Nursing the Game’ en twee weblogs van jonge verpleegkundigen. Al eerder deed Nursing van een poging met weblogs, maar deze poging strandde al snel doordat de verpleegkundigen slechts een enkel bericht plaatsten.

Ergens is het jammer dat Nursing.NL niet handig gebruik maakt van de vele reeds al bloggende verpleegkundigen. Hiermee hadden ze een bestaand netwerk aangeboord. Ook al weet ik niet of bijvoorbeeld 100%Mike wel op Nursing.nl had willen bloggen.