Handschoen vergroot gevoeligheid van vingertoppen bij zelfonderzoek borsten

Array

Vrouwen worden steeds meer Borst(kanker) bewust. Vroege opsporing van borstkanker betekent dat een patiënt meer behandelingskeuzen heeft en een veel betere kans van genezing heeft! In sommige gevallen kan de vroege opsporing leiden tot een toename van de overlevingkans met 90%.
In de praktijk betekent dat je je eigen borsten goed kent en dat je veranderingen in dat landschap goed kan waarnemen. En daar is het ondervermelde t-shirt een goed hulpmiddel bij maar ook de handschoen Breast Sense. Want niet iedereen heeft even gevoelige vingers. Belangrijkste sleutel is dat je weet wat het landschap van je borsten is. Je kan bijvoorbeel je onderzoek beginnen met het t-shirt of met je blote hand op je huid en daarnaa het onderzoek herhalen met de handschoen. Breast Sense is een handschoen die, de gevoeligheid van je vingerstoppen versterkt.

En een mooi initiatief is Breast Sense is dat een deel van de opbrengst weer naar het geode doel gaan in de strijd tegen borstkanker.
Een verpakking Breast Sense bevat:

  1. De Breast Sense zelf ( een zelff-onderzoek handschoen met een opberszakje)
  2. Een educatieve DVD de borst? zelf-onderzoeks handschoen en dragerzak.
  3. Informatief gidsje over borstonderzoek

Met behulp van de video en het gidsje kan je op je gemak met de juiste techniek goed en effectief zelf-onderzoek doen. Want het blijkt nog steeds dat veel vrouwen niet precies weten hoe ze goed borstonderzoek moeten doen. Toch is dat essentieel voor efficiëntere opsporing van onregelmatigheden of mogelijke kanker in het borstweefsel en de omringende gebieden.

De DVD geeft ook uitgebreid informatie en advies op borstkanker. Uit de praktijk blijkt dat het overgrote deel van de gevallen borstkanker worden ontdekt door zelfonderzoek. De reden te meer om heel veel aandacht aan dat onderwerp te schenken. Ik hoop met dit artikel en het artikel van Jan een hoop vrouwen aan te moedigen om op een regelmatige basis hun borsten te controleren als deel van hun algemene gezondheid.

Breast Sense is ontworpen om zelf-onderzoek gemakkelijker en comfortabeler te maken. Het verhoogt de gevoeligheid van de vingertoppen en vermindert wrijving die tegen uw huid uw vingers ontstaat als je maakt het eenvoudig om het borstgebied zonder irritatie of wrijving te onderzoeken. Doordat je zo makkelijk je borsten met deze handschoen onderzoeken kan, wordt het steeds eenvoudiger zelfs de kleinste veranderingen/onregelmatigheden te voelen, en dus zelf-onderzoek comfortabel, gemakkelijker en zeer effectiek wordt. De Breast Sende is gemaakt van latex vrij, hypoalergeen en niet-toxisch product folie die je meermalen kan gebruiken. In het bijgeleverde gids zit een een kalender waar u opmerkelijk zaken kan noteren en waar door je route creeert in het onderzoek.

Borstonderzoek is erg belangrijk als je weet dat elke 15 minuten een vrouw wordt gediagnostiseerd met borstkanker. 1 in 9 vrouwen zal borstkanker ontwikkelen. De grote meerderheid van alle borstkanker wordt ontdekt tijdens zelf-onderzoeken.

Meer informatie over de Breast Sense kan je verkwijgen door een e-mail te sturen [email protected]
[tag:zelfonderzoek][tag:Breastsense][tag:borstonderzoek][tag:Pink Ribbon][tag:Breast Sense]

Meer links over Breast Sense
http://www.femalesoccer.net/show_news_article?id=4013
http://www.thisislocallondon.co.uk/display.var.636667.0.0.php
http://www.femalelifestyle.com/

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen