Gemiste kans: Kompassenportaal opgeheven

Array

Sinds begin augustus is de website Kompassenportaal niet meer in gebruik. De site diende als poort naar de drie afzonderlijke Kompassen voor professionals: het Farmacotherapeutisch Kompas, het Diagnostisch Kompas en het Hulpmiddelen Kompas. Zoals de tekst op de site ons laat weten:

Het kompassenportaal is opgeheven.

Je kunt het Farmacotherapeutisck Kompas, het Diagnostisch Kompas en het Hulpmiddelen Kompas nu bereiken via http://www.cvz.nl/speciaal/kompassen/index.asp.

Het medicijnenkompas kunt u bereiken via http://www.consumenten.cvz.nl/speciaal/medicijnenkompassen/index.asp?size=K.

De pagina geeft nu nog de doorlinks maar per 1 september wordt deze doorlinkpagina opgeheven.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Gemiste kans: Kompassenportaal opgeheven"

  1. Recent heb ik een statistische cursus gedaan en daar kwam ik eenmedewerker van CVZ tegen en die vertelde mij dat er geen geld meer isom de kompassen up to date te houden. Op termijn verdwijnen ze als erniet opnieuw geld voor gevonden wordt. Ik hoop het niet, want dekompassen zijn van grote waarde.

    Vriendelijke groet,

    Daniël van Grootheest

    http://www.medischestartpagina.nl

Comments are closed.

Recente artikelen