DIABETER van start

Array

Met ingang van deze week opent DIABETER zijn deuren ( www.diabeter.nl) in Rotterdam. Een splinternieuw expertise-centrum voor kinderen en jongvolwassenen met Diabetes Mellitus.Dit originele particuliere initiatief zal zeker binnen korte tijd zijn naam waar maken : “Nationaal expertise Centrum voor Kinderen & Jongvolwassenen”. Het is een onderneming van de bekende kinderartsen Henk Veeze en Henk-Jan Aanstoot. Daar DIABETER niet alleen de diabetes-patientjes van hun vorige werkgever (het IJssellandziekenhuis) meeneemt,maar ook alle patienten van het St. Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en Erasmus Medisch Centrum/Sophia Kinderziekenhuis onder de hoede krijgt , ontstaat in een keer de grootste polikliniek voor kinderdiabetes in Nederland.   Veeze en Aanstoot hebben hun naam al gevestigd op het gebied van het behandelen en het management van kinderen met diabetes. Hun nieuwe centrum zal deze reputatie alleen maar kunnen uitbreiden! Er is bij hen een hoeveelheid know-how op dit gebied,waar de rest van Nederland niet aan kan tippen!  Het centrum zal overigens ook opleidingsmogelijkheden gaan bieden aan kinderartsen-in-opleiding.     Bij deze wens ik dit uitmuntende particuliere initiatief een vruchtbare toekomst toe !!

aalstein

Sinds 1982 huisarts in Capelle aan den IJssel
in een duo-praktijk met Jan Hordijk.

Recente artikelen