Menzis officieel partner FBO

0
438

Federatie betaald voetbal kiest voor collectief Menzis

Dit heeft de FBO onlangs besloten. De Federatie vertegenwoordigt de voetbalclubs in het betaald voetbal waar, inclusief de contractspelers, in totaal rond de vijfduizend mensen werkzaam zijn. Menzis bleek een goed aanbod te hebben op het gebied van premie, dekking, zorginkoop en administratieve afhandeling. Dit concludeerde Aon Consulting, dat als adviseur voor de FBO betrokken is bij dit contract. Doorslaggevend was het feit dat Menzis bereid is om een aantal specifieke zaken voor deze doelgroep te regelen.

“We zijn gelukkig met deze verbintenis voor drie jaar”, licht FBO-directeur Mark Boetekees toe. “De FBO kan een goed aanbod aan haar leden voorleggen, dat aansluit bij de specifieke wensen van onze leden en de bij hen onder contract staande profvoetballers. Daarbij kunt u denken aan snelle diagnose bij blessures of speciale revalidatietherapieën.” Naast een scherpe premie spreekt Menzis in het contract met de FBO ook af dat er onderzoek gedaan zal worden naar manieren om de premie ook in de toekomst laag te houden.

Roger van Boxtel, voorzitter Raad van Bestuur van Menzis, is blij met het contract met de sporters: “Sporters zijn gezonde mensen en een voorbeeld voor anderen. Bewegen is immers een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl, dus we zijn erg content met dit contract. Het sluit ook goed aan bij het beleid van Menzis om bewegen en sporten te stimuleren. Daarnaast staat Menzis voor een geïntegreerde aanpak als het gaat om preventie, ziektekostenverzekeringen en reïntegratie en daar is deze collectiviteit ook een mooi voorbeeld van.”
Federatie van Betaald voetbal Organisaties

De Nederlandse Federatie van Betaald voetbal Organisaties (FBO) is de werkgeversorganisatie binnen de bedrijfstak Betaald Voetbal. De FBO, aangesloten bij de overkoepelende organisatie MKB Nederland, biedt haar leden, de Nederlandse betaald-voetbalorganisaties, een servicepakket op het sociaal- en arbeidsrechtelijk terrein. De FBO heeft zowel voor wat betreft de collectiviteit als voor de individuele leden een adviserende en ondersteunende taak.

Vorig artikelInternetcongres in de belangstelling van zorgverzekeraars
Volgend artikelMeeste offertes De Friesland via internet
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.