Presentatie Carecyclus: Weblogs en Zorgmarketing

Array

Gisteren had ik de eer om een presentatie te mogen geven tijdens de Grand Finale van de Care Cyclus over Allianties in de Zorg. Na het schudden Rob Oudkerk’s hand had ik tien minuten om de zaal te vertellen over weblogs en zorgmarketing. Niemand in de zaal had zelf een weblog en slechts een handvol aanwezigen wist wat een weblog was. Er is dus nog veel missionariswerk te verrichten. Helaas moest ik na mijn presentatie gelijk weer weg, dus ik heb niet kunnen peilen wat de algemene gedachte over weblogs na mijn presentatie was. Mijn presentatie is zwaar geinspireerd door de presentatie van Martijn Hulst tijdens het congres Van Patiënt naar Zorgconsument.

2 thoughts on "Presentatie Carecyclus: Weblogs en Zorgmarketing"

  1. Leuk dat er steeds meer aandacht komt voor weblogs. wij hebben als adviesbureau ook een weblog gericht op de gezondheidszorg. Neem eens een kijkje op http://www.c3log.nl

     

  2. @Marjolein: Ik heb jullie weblog opgenomen in onze lijst van collegae.


    Medicalfacts.nl

Comments are closed.

Recente artikelen