Belangrijke rol voor buitenwacht bij toekomst zorg

0
214

‘Bestuurders van zorginstellingen, de verzekeraars, de patiënten- en consumentenorganisaties, de brancheverenigingen, onderzoekers en anderen krijgen de gelegenheid om mee te praten over de toekomst van onze zorg.’ Dat zei minister Hoogervorst vandaag bij het in ontvangst nemen van het rapport ‘Niet van later zorg’.

De minister kondigde aan dat in de loop van dit jaar een debatreeks wordt gehouden, waarin alle betrokken partijen hun zegje kunnen doen over de toekomst van de zorg.

Het rapport ‘Niet van later zorg’ beschrijft vier mogelijke scenario’s voor de toekomst van de zorg, rond het jaar 2020. Hoogervorst: ‘Nú is het moment om een begin te maken met de discussie over de inrichting van ons zorgstelsel de komende jaren. Deze bundel geeft geen oplossingen voor vraagstukken op het terrein van de zorg, maar is eerst en vooral een inspiratiebron.’

Vorig artikelVermiste Brit had geen gebroken nek
Volgend artikelWantrouwen remt vernieuwing in de gezondheidszorg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.