Start grote nationale campagne voor snellere diagnose kanker

0
183

Donderdag 24 mei aanstaande is het officiële startsein van de campagne.’De-Grootste-Bingo-Ooit’.

Initiatiefnemer de Sponsor Loterij wil met deze grootse, landelijke campagne 25 miljoen euro bijeen brengen voor de realisatie van een nieuw poliklinisch diagnostiekcentrum voor VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA). Snellere diagnose, eerdere behandeling en een grotere kans op genezing van kanker biedt nieuwe perspectieven voor patiënten en hun omgeving.

Voorafgaand aan de officiële openingsstunt bij het VUmc CCA is daar ook de persbijeenkomst met de initiatiefnemers vanuit de Sponsor Loterij en VUmc CCA. Grondlegger Bob Pinedo en directeur Winald Gerritsen van VUmc CCA verwoorden de noodzaak van de nieuw poliklinisch diagnostiekcentrum.

Boudewijn Poelmann, voorzitter van de Sponsor Loterij, vertelt over het waarom van de actie en licht de belangeloze medewerking vanuit een groot aantal winkelketens en mediapartners in Nederland toe. Het prijzenpakket voor `De-Grootste-Bingo-Ooit` heeft een recordaantal van 299.999 aan prijzen en groeit nog steeds.

Aansluitend laten de televisiepersoonlijkheden Lucille Werner, Ivo Niehe en Mies Bouwman zien welke rol zij vanaf zondag 27 mei a.s. vijf weken lang op televisie gaan spelen.

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de persbijeenkomst en openingsstunt. Graag horen wij vooraf of u van plan bent te komen en of u interesse heeft om een van de aanwezigen te interviewen. Wij kunnen dat dan tijdig en in onderling overleg met u regelen.

Bron: VUMC

Vorig artikelKlink wil helft minder medische missers
Volgend artikelADHD-medicatie: medische megablunder
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.