Paul Zincken treedt aan als Director Healthcare SAP Nederland

Array

Paul Zincken (45) is per 14 mei 2007 aangesteld als Director Healthcare SAP Nederland. Onder leiding van Zincken zal SAP, samen met vooraanstaande partners in de zorg, haar sterk groeiende positie verder uitbouwen. SAP biedt invulling met SAP for Healthcare aan de toegenomen belangstelling voor geïntegreerde bedrijfsvoering, elektronische patiëntendossiers en een efficiëntere patiëntenlogistiek.

Meer dan 20 jaar IT-ervaring, waarvan 12 jaar in de healthcare sector, neemt Paul Zincken mee naar SAP. Na bij IBM werkzaam te zijn geweest, heeft Paul zich sinds 1998 als directeur van INNOVIT met software op de zorgsector gefocust. Hierna werkte hij als Salesmanager voor Getronics PinkRoccade Healthcare.

Paul Zincken volgt Jo Bollen op, die als Director Healthcare bijna drie jaar SAP Nederland vertegenwoordigde binnen de gezondheidszorg. In die periode heeft SAP tientallen kleine en grotere zorgorganisaties als nieuwe gebruikers mogen verwelkomen. Jo Bollen is nu werkzaam bij Phobos, een belangrijke SAP partner in de zorg.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen