Nieuwe gebruikersgidsen ZZP’s 2008

0
173

De verbeteringen in de zorgzwaartepakketten (zzp’s) zijn nu ook doorgevoerd in de gebruikersgidsen. Deze zijn vanaf eind februari te bestellen via Postbus 51, maar zijn hier nu al te downloaden.

Het gaat om de gebruikersgidsen over zorgzwaartepakketten voor verpleging & verzorging, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een lichamelijke beperking en voor de geestelijke gezondheidszorg. De gebruikersgids voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking (LVG) is nog in de maak. De gidsen zijn bedoeld voor mensen die in aanmerking komen voor verblijf in een zorginstelling.

De gebruikersgidsen zijn te downloaden via de rubriek Overige Documenten; gedrukte exemplaren van de gebruikersgidsen zijn te bestellen via Postbus 51

Vorig artikelSensor-pen: biofeedback ter voorkoming klachten
Volgend artikelNieuw op Medicalfacts: jouw artikel hier zelf plaatsen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.