SEX GGD

0
327

showimageasp.jpgSense Limburg is het GGD Centrum voor Seksuele Gezondheid Limburg. Hiermee maken de twee GGD-en van Limburg Sense Limburg! De GGD-en hebben locaties in Maastricht, Heerlen, Geleen, Roermond, Weert, Venlo en Venray.

Je kunt er gratis terecht met vragen over onder andere anticonceptie, een mogelijk ongewenste zwangerschap, seksueel overdraagbare aandoeningen (soa & hiv), seksueel geweld en seksualiteit.

ZIj bieden gesprekken, lichamelijk en aanvullend onderzoek, behandeladviezen, recepten en/of een doorverwijzing naar een specialist. Zij zijn met name bedoeld voor die situaties waarin contact met de huisarts niet mogelijk of niet gewenst is.

Bij het centrum kun je altijd een afspraak maken. De huisarts en anderen worden niet geïnformeerd als jij dat niet wilt. Het centrum is er alleen voor jongeren onder de 25 jaar. Mensen van alle leeftijden kunnen wel terecht voor een gratis soa & hiv onderzoek. Morgen is de officiële opening om 15.00 uur voor het nieuwe gemeentehuis van Maastricht, Mosae Forum. Iedereen is van harte welkom. Naast de officiële opening zal DJ Billy the Klit optreden.

Jongeren inloopspreekuur, gemeentehuis Maastricht!
Vanaf 8 mei starten ze op koopavonden (donderdag van 16.30-18.30) met een inloopspreekuur voor jongeren tot 25 jaar in het nieuwe gemeentehuis van Maastricht. Het is hiervoor niet mogelijk een afspraak te maken. Kom op tijd, je wordt geholpen in volgorde van binnenkomst.

Meer informatie
GGD makes sense: www.senselimburg.nl

Vorig artikelGeestelijke gezondheidszorg gecertificeerd
Volgend artikelBesmet medicijn Arseus toch toegediend aan mensen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.