Extra geld voor palliatieve zorg

0
196

Het kabinet wil jaarlijks bijna 10 miljoen euro extra beschikbaar stellen voor palliatieve zorg.

Hiermee moet de zorg aan patiënten in hun laatste levenfase verder worden verbeterd. Dit staat in het Plan van aanpak palliatieve zorg 2008-2010, waarmee de ministerraad afgelopen vrijdag heeft ingestemd.

Het extra geld is bedoeld voor de subsidieregeling palliatieve terminale zorg, voor de tegemoetkoming in de huisvestingslasten van de 'bijna-thuis-huizen' en de 'high-care hospices' en om de kwaliteit en ontwikkeling van palliatieve zorg te bevorderen.

Vorig artikelEerste Unconference Health 2.0 (Zorg 2.0) een feit
Volgend artikelAgis steunt gezondheidsonderwijs
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.