Tussenstand reumacollecte

0
228

Het tellen van de inhoud van alle collectebussen is een enorme klus, maar we zijn aardig op weg. Het is precies een maand geleden dat het collecteweek was en het grootste gedeelte is inmiddels geteld. Ondanks het slechte weer lijkt de opbrengst niet minder te gaan worden dan vorig jaar.

Alle collectanten zijn het ongetwijfeld niet vergeten, 9 tot en met 15 maart was het bijzonder regenachtig. Niet alleen de collectant wordt zo nat, ook de bussen raken vol water. Een stortingsmachine liep zelfs vast doordat het geld te nat was. Velen moesten het geld eerst dagenlang op handdoeken laten drogen voordat het gestort kon worden.
Ook bij voetbalwedstrijden werd ondanks de regen enthousiast gecollecteerd, wat nog een kleine € 5000,- opleverde.
Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die zich dit jaar ingezet heeft en na regen komt…

Vorig artikelVermeend NFI onderzoek naar effecten van cannabis in het verkeer
Volgend artikelUpdate heparine bevattende geregistreerde geneesmiddelen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.