Karin Bloemen: Campagne met Care for Women over Cholesterol en overgang

2
468

 

“Kom op meiden. Laat je nu eens checken. Bij meer dan de helft blijkt het cholesterol verhoogd te zijn, maar daar is nog prima iets aan te doen. Als je het maar weet. Snel een afspraak maken dus!”

 “Ik wist eigenlijk helemaal niets van de overgang. Mijn moeder praatte er nooit over en met mijn vriendinnen begin ik er pas de laatste tijd een beetje over de discussiëren. Zo van ’Heb jij het ook wel eens heet?’ of ‘Heb jij wel eens een opvlieger gehad?’, de dingen die eigenlijk vrij standaard zijn. Maar dat je bijvoorbeeld tijdens de overgang een grotere kans op een verhoogd cholesterol hebt, daar had ik nog nooit van gehoord. En mijn vriendinnen trouwens ook niet.” “Vrouwen moeten zich niet met een kluitje in het riet laten sturen, maar zorgen dat ze goed weten waar het hier over gaat. Je kunt er zelf veel aan doen, maar dan moet je wel weten hoe. Care for Women kan hierbij helpen”.

Natuurlijk vind je je gezondheid belangrijk, maar weet jij wel precies hoe jij ervoor staat? Nee? Laat je dan ook eens checken en profiteer nu van het speciale actiepakket. Hiermee krijg je korting op de gezondheidscheck met een persoonlijk advies. En omdat bewegen belangrijk is, ontvang je ook nog eens de gratis fietscomputer t.w.v. € 9,95. Bovendien ontvang je gratis de Care for Women Card! Hiermee krijg je aantrekkelijke kortingen op leuke producten en ontspannende arrangementen.

Dit speciale actiepakket kost nu tijdelijk maar € 10,- en wordt Care for Women ook nog eens vergoed door je zorgverzekeraar, dan kost het (bijna) niets!

Wil je eens een uitgebreide gezondheidscheck waarbij apart je Totaal Cholesterol, je HDL, LDL, triglyceride, bloeddruk, BMI en glucose wordt bepaald? Dan kan dit. Ook hierbij ontvang je een persoonlijk advies, de gratis fietscomputer en de Care for Women Card. Voor dit hele pakket betaal je nu slechts € 25,-. Wil je weten of dit voor jou vergoed wordt? Neem dan even contact op met je zorgverzekeraar.

Bel naar 0900-1481 (€ 0,35 p.m.) om je meteen