Karin Bloemen: Campagne met Care for Women over Cholesterol en overgang

Array

 

“Kom op meiden. Laat je nu eens checken. Bij meer dan de helft blijkt het cholesterol verhoogd te zijn, maar daar is nog prima iets aan te doen. Als je het maar weet. Snel een afspraak maken dus!”

 “Ik wist eigenlijk helemaal niets van de overgang. Mijn moeder praatte er nooit over en met mijn vriendinnen begin ik er pas de laatste tijd een beetje over de discussiëren. Zo van ’Heb jij het ook wel eens heet?’ of ‘Heb jij wel eens een opvlieger gehad?’, de dingen die eigenlijk vrij standaard zijn. Maar dat je bijvoorbeeld tijdens de overgang een grotere kans op een verhoogd cholesterol hebt, daar had ik nog nooit van gehoord. En mijn vriendinnen trouwens ook niet.” “Vrouwen moeten zich niet met een kluitje in het riet laten sturen, maar zorgen dat ze goed weten waar het hier over gaat. Je kunt er zelf veel aan doen, maar dan moet je wel weten hoe. Care for Women kan hierbij helpen”.

Natuurlijk vind je je gezondheid belangrijk, maar weet jij wel precies hoe jij ervoor staat? Nee? Laat je dan ook eens checken en profiteer nu van het speciale actiepakket. Hiermee krijg je korting op de gezondheidscheck met een persoonlijk advies. En omdat bewegen belangrijk is, ontvang je ook nog eens de gratis fietscomputer t.w.v. € 9,95. Bovendien ontvang je gratis de Care for Women Card! Hiermee krijg je aantrekkelijke kortingen op leuke producten en ontspannende arrangementen.

Dit speciale actiepakket kost nu tijdelijk maar € 10,- en wordt Care for Women ook nog eens vergoed door je zorgverzekeraar, dan kost het (bijna) niets!

Wil je eens een uitgebreide gezondheidscheck waarbij apart je Totaal Cholesterol, je HDL, LDL, triglyceride, bloeddruk, BMI en glucose wordt bepaald? Dan kan dit. Ook hierbij ontvang je een persoonlijk advies, de gratis fietscomputer en de Care for Women Card. Voor dit hele pakket betaal je nu slechts € 25,-. Wil je weten of dit voor jou vergoed wordt? Neem dan even contact op met je zorgverzekeraar.

Bel naar 0900-1481 (€ 0,35 p.m.) om je meteen aan te melden. Waar wacht je nog op?
Wil je liever even teruggebeld worden? Klik dan op de Call-me-back-knop.
Call me back

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "Karin Bloemen: Campagne met Care for Women over Cholesterol en overgang"

  1. Care for Women waarom niet gewoon Zorg voor Vrouwen klinkt wat normaler en tenslotte zijn we hier in Nederland plus het feit als zulks soort bedrijfsnamen zie begin ik altijd wantrouwig te worden, slim?.

  2. Medicalfacts Redactie

    @ Kees

    Ik ken de organisatie en zij is een internationale organisatie. Vandaar de engelse naam, onder heet je bedrijf in elk land weer anders, beetje onhandig.

Comments are closed.

Recente artikelen