Slaappillen op marktplaats.nl

Particuliere handelaren bieden op grote schaal slaappillen en valium op marktplaats.nl aan. De Volkskrant meldt dat in de krant van woensdag op basis van eigen onderzoek.
De wet schrijft voor dat particulieren geen medicijnen mogen verkopen. Geneesmiddelen mogen bovendien niet zonder tussenkomst van een arts worden verkocht. 

De overheid worstelt de laatste jaren met het probleem dat mensen via internet min of meer onbeperkt en zonder recept aan gevaarlijke medicijnen kunnen komen. De Tweede Kamer legde enige tijd geleden artsen nog een verbod op om via internet medicijnen voor te schrijven aan mensen die ze niet kennen. Dit nadat iemand zelfmoord had gepleegd met middelen die door een internetarts waren verstrekt.

(ANP) 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen