Fa-Med/Kesteren en Info Technology bundelen hun krachten

0
722

Marktleider in medical factoring Fa-med B.V./Kesteren B.V. en Infotechnology B.V., architect en projectontwikkelaar op ICT gebied en ASP in de zorg, zijn een strategische samenwerking aangegaan waarmee twee trendzettende en toonaangevende ondernemingen inspelen op de behoeften van de zorgsector in Nederland.

Zowel Fa-med/Kesteren als Infotechnology richten zich op de zorgaanbieders en de zorgverzekeraars. Door bundeling van hun krachten ontstaan nieuwe mogelijkheden om de kwaliteit van het declaratie-, facturatie- en betalingsverkeer in het zorgstelsel in aanzienlijke mate te verhogen. Slimmere en veiliger praktijksoftware, één digitaal patiëntendossier en 100% financiële zekerheid (geen zorg over declaraties) zijn voor zorgaanbieders onder andere het gevolg. Efficiëntere en goedkopere afhandeling van het declaratieverkeer vermindert de administratieve lasten van zorgverzekeraars aanzienlijk. Kortom, zorgaanbieders kunnen zich volledig focussen op de echte zorg en zorgverzekeraars op hun core business. Fa-med/Kesteren en Infotechnology bieden een totaaloplossing voor alleICT-, administratieve- en financiële zorg.

Jan Krapels, CEO Fa-med: "Infotechnology biedt totaaloplossingen via ASP en specifieke software op basis van de beste technologie die er is en is inmiddels door VWS gekwalificeerd volgens de normering als Goed Beheerd Zorgsysteem (GBZ). Met onze factoringdiensten staan wij garant voor financiële zekerheid en betrouwbaarheid. Samen zijn we uniek. Onze klanten plukken hier de vruchten van, en wij dragen bij aan een belangrijke maatschappelijke ontwikkeling, nl. het verminderen van de administratieve lasten in de zorg."

Peter Groothuis, CEO Infotechnology: " Fa-med ken ik als een betrouwbare en ervaren factoringmaatschappij met 20 jaar ervaring in de zorg. Fa-med kent de markt en de bij zorgaanbieders en zorgverzekeraars levende behoeften als geen ander. Samen bieden we een belangrijke bijdrage aan het gemak voor zorgaanbieders en voor de zorgverzekeraars.

Over Fa-med/Kesteren Medical Factoring

Fa-med en Kesteren Medical Factoring zien het als hun opdracht om binnen Nederland het gegevens- en declaratieverkeer tussen zorgverleners, zorgverzekeraars en patiënten zodanig af te handelen, dat de kostenefficiëntie zo groot mogelijk is, en de verschillende partijen in de zorg zo min mogelijk inspanning behoeven te leveren m.b.t. de administratieve afhandeling opdat zij zo veel mogelijk tijd en energie vrij hebben om zich volledig te richten op hun professie, respectievelijk hun kerntaak. Na de acquisitie van Medical Data Care in Tiel op 1 mei 2007 is door de samenwerking met Infotechnology een vervolgstap gezet in het vervullen van deze opdracht

Fa-med Medical Factoring
Plotterweg 26-28
3821 BB Amersfoort
Postbus 1570
3800 BN Amersfoort
Tel.: 033 – 43 45 200
Fax.: 033 – 43 45 210
Contactpersoon: Ed Loet-Loetoer
info@famed.nl
www.famed.nl

Over Infotechnology
Advanced Infotechnology Management B.V. is zowel architect als projectontwikkelaar op ICT gebied. Het bedrijf ontwikkelt en implementeert vernieuwende combinaties van technologieën en diensten. Infotechnology neemt de verantwoordelijkheid voor te realiseren baten en neemt het risico weg bij de klant. Het bedrijf is met name succesvol in de zorgsector en zoekt actief naar nieuwe technologie en concepten als basis van oplossingen voor de Nederlandse markt.

Advanced Infotechnology Management B.V.
Pastoorslaan 28
2182 BX Hillegom
Tel.: 088 – 55 88 500
Fax.: 088 – 55 88 598
Contactpersoon: Peter Groothuis
info@infotechnology.nl
www.infotechnology.nl