Philadelphia Zorg: High-Tea in Schaarsbergen

0
177

Schaarsbergen heeft de toekomst! Om erachter te komen hoe de toekomst in Schaarsbergen voor de ‘wat oudere’ bewoner er uit moet gaan zien, organiseren wij een High-Tea.Donderdag 5 juni zijn de ‘wat oudere’ dames en heren van Schaarsbergen van harte welkom. Op een ongedwongen manier, door middel van een gezellige High-Tea, willen we uw verhaal horen. Hoe denkt u over de toekomst van u en uw Schaarsbergen?

De High-Tea is een initiatief van Philadelphia Zorg regio Arnhem/Nijmegen, Hogeschool van Arnhem, Nijmegen, het Rijn IJssel college en de SWOA. Leerlingen van het Rijn IJssel college zullen de lekkernijen van de High-Tea verzorgen. De studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen schuiven bij u aan om te luisteren naar uw verhaal.

Voor deze gelegenheid maken we gebruik van het restaurant van de Siza Dorpgroep aan de Kemperbergerweg 139. Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom. Rond 17.00 uur sluiten we de middag weer af.Iedereen vanaf ongeveer 55 jaar is welkom op deze middag. We hebben maar plaats voor 30 personen en om teleurstelling te voorkomen is het gewenst dat u zich van te voren opgeeft. Dit kan tot 30 mei 2008. Opgeven kan via het telefoonnummer: tel. (026) 351 34 93 (SWOA ‘de Bakermat’). De kosten voor deze middag zijn € 3,50 per persoon.