Lenny Berkers nieuw lid Raad van Bestuur Catharina-ziekenhuis


De Raad van Toezicht benoemt mevrouw Drs. Lenny Berkers RA tot lid van de Raad van Bestuur van het Catharina-ziekenhuis. Zij zal per 1 september a.s. in functie treden.

Lenny Berkers deed als lid van de Raad van Bestuur van het Atrium Medisch Centrum te Heerlen jarenlange ervaring op in de zorgsector. Daarvoor was zij registeraccountant bij PriceWaterhouseCoopers te Breda. Zij zal binnen de Raad van Bestuur de financieel economische portefeuille ter hand nemen.

Wij zijn verheugd met de komst van Lenny Berkers. Met haar aantreden is de driehoofdige Raad van Bestuur compleet.

De Raad van Toezicht wenst Lenny Berkers veel succes toe in het Catharina-ziekenhuis.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen