De 1000e geboorte in het Ikazia ziekenhuis van dit jaar

0
171

Op donderdag, 24 juli 2008 om 04.45 uur werd Abdoulrahim Diallo geboren. Abdoulrahim is de zoon van mevrouw S. Wamahoro en de heer S. Diallo.  

Voor het Ikazia is een duizendste geboorte altijd weer een heuglijk feit,
waar ook dit keer uiteraard aandacht aan is besteed. De algemeen directeur, de heer Kievit heeft de ouders, op afdeling 8a,
gefeliciteerd en overhandigde voor Abdoulrahim een grote knuffelbeer. De moeder ontving een cadeaubon en een boeket bloemen. Een feestelijk moment. Moeder en kind maken het goed.  

Ook vanaf deze plaats een hartelijk proficiat voor de afdeling
Verloskunde en Gynaecologie!

Bron: Ikazia

Vorig artikelFarmaceutische industrie kampt met slecht imago
Volgend artikelVrouw–kindzorg van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis scoort goed
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.