Condoleance Els Germs

0
689

In verband met het overlijden van Els Germs, 4e jaars studente geneeskunde, heeft de Medische Faculteit der Amsterdamsche Studenten een rouwkamer ingericht. Deze kamer is ingericht in de Emphasiskamer op J0-108-2, aldaar bestaat ook de mogelijkheid een condoleance te tekenen. In verband met de vakantieperiode blijft de kamer geopend tot ongeveer een week na aanvang van het academisch jaar, zodat er voor iedereen die daar behoefte aan heeft gelegenheid is een moment in acht te nemen ter nagedachtenis aan Els.

Mensen die niet in de gelegenheid zijn deze condoleance te tekenen, maar dat wel willen, kunnen dit doen op www.zorggroep-almere.nl/condoleanceregister. Het bericht kan ook gemaild (mfas (at) amc.nl)  worden naar www.mfas.net dan zorgen zij dat het wordt opgenomen in het condoleanceregister.  

Bron: MFAS 

Vorig artikelHard zwemmen voor Hartpatiënten
Volgend artikelNZa onderzoek naar lastendruk huisartsen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.