Geen oude mobieltjes voor Duchenne

0
251
De spierziekte Duchenne is een keiharde race tegen de klok. Dus is er snel veel geld nodig voor onderzoekJij kunt daar voor zorgen. Verkoop daarom nu online je mobiel. Da’s keiharde cash voor jou en minimaal 3,50 voor de gastjes van Duchenne.

“De ingezamelde mobieltjes, afkomstig van dorpsgenoten, gaan via naar een recyclingbedrijf.
“Verwacht wordt dat er over vijf of tien jaar voor dertien procent van de jongens die aan de ziekte lijden een remmend geneesmiddel gaat komen”. “Dus is er nog veel extra onderzoek hard nodig.”

“Sinds 2003 heeft de landelijke non-profit organisatie, waar wij deel van uitmaken, 120.000 mobieltjes gekregen”. Meer informatie is te vinden op www.duchenne.nl

Vorig artikelCrocs ook taboe voor patiënt met pacemaker of ICD?
Volgend artikelOvergewicht komt deels door supermarkt
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.