Tuchtcollege tikt vaatchirurg op de vingers

0
172

Het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg in Den Haag heeft een vaatchirurg een waarschuwing gegeven voor medische missers. De man liet in 2005 in de Rotterdamse polikliniek De Blaak twee keer een 120 centimeter lange metalen draad in het lichaam van een patient achter.
Lees het artikel

Dat meldde een woordvoerder van het college dinsdag. De twee patienten moesten na een laserbehandeling met spoed worden geopereerd aan hun hart. Bij beiden was na de spataderbehandeling een dunne metalen draad in een ader achtergebleven, door het lichaam gaan zwerven en uiteindelijk in het hart beland.

Bron: ANP & Trouw

Vorig artikelGamende chirurg is sneller en maakt minder fouten
Volgend artikelVolledig gedigitaliseerd transferproces voor Vlietland Ziekenhuis
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.