Cardioloog Jan Melle van Dantzig heeft 5576 euro voor zijn Sponsorfietstocht Maastricht-München, maar wie volgt?

Array

Een sportieve prestatie neerzetten en bijdragen aan een goed doel. Dat zijn de doelen die ik, cardioloog Jan Melle van Dantzig, me gesteld heb als ik in augustus van Maastricht naar het Europese Cardiologie Congres in München fiets.


Onder auspicien van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie zal een groep van plusminus 20 Nederlandse cardiologen die ongeveer 800 kilometer lange tocht in 5 dagen volbrengen.

Hierbij nodig ik U uit om de Nederlandse Hartstichting te sponsoren met een bedrag voor elke door mij gereden kilometer.Het toegezegde sponsorbedrag is op dit moment: € 5576,= . Wij vragen u dit initiatief te steunen.

Hij gaat ervan van 800 km te zullen gaan fietsen. De de vorderingen ter voorbereiding en de uitvoering van de tocht kunt U dagelijks nalezen op zijn weblog Tevens zal de lijst met namen van sponsors via dit weblog worden gepubliceerd. Na afloop van de tocht zal ik namens alle sponsors het bedrag aan de Hartstichting overhandigen.

Er zijn 4 niveaus van sponsorship, afhankelijk van het te doneren bedrag.

Brons = 1 eurocent per kilometer = 8 euro
Zilver = 5 eurocent per kilometer = 40 euro
Goud = 10 eurocent per kilometer = 80 euro
Diamant = vanaf 1 euro per kilometer = vanaf 800 euro

Voor de 3 grootste (commerciele) sponsors bestaat de mogelijkheid tot vermelding van naam en bedrijfslogo op de website van het Hartcentrum Eindhoven, gedurende de looptijd van deze actie.


Gelieve Uw bijdrage over te maken op bankrekening 66 29 37 414 t.n.v. Stichting Toegepast Cardiologisch Onderzoek, onder vermelding van Sponsorfietstocht Maastricht-München.

Neem voor Diamant-niveau persoonlijk contact met mij op, tel. 040-2397004 of via e-mail.

Alvast hartelijke dank voor Uw steun, ook namens de Hartstichting.

Jan Melle van Dantzig
cardioloog

Ga naar mijn weblog waar ik verslag doe van de voorbereiding en de uitvoering van de fietstocht.

Ga naar het sponsorformulier om uw bijdrage aan te melden.


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen