Peter Huijgens wint LVN-prijs en spreekt in web-tv uitzending

0
210

Internist-hematoloog Peter Huijgens heeft de driejaarlijkse LVN-prijs gewonnen. Deze prijs van de LymfklierkankerVereniging Nederland (LVN) is bedoeld voor mensen die zich zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor patienten met lymfklierkanker.


Ter gelegenheid van de wereld lymfklierkankerdag is vanavond om 20.30 uur via www.lymfklierkankerdag.nl een web-tv uitzending te zien over de impact van lymfklierkanker in al haar facetten. Er is aandacht voor het ziektebeeld en het omgaan met de ziekte voor (ex)patienten en zijn/haar omgeving. In de live talkshow komen mensen van LVN, prof.dr. Peter Huijgens en andere betrokkenen aan het woord. Inschrijven voor het zien van de uitzending kan via de website van LVN.


Bron: VUmc

Vorig artikelRustgevende muziek speciaal gecomponeerd voor de zwangerschap
Volgend artikelKOOK: nieuw aanbod voor maaltijd in zorg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.