Groot Martini Dictee in het Martini Ziekenhuis

Array

Vanavond organiseert het Martini Ziekenhuis het Groot Martini Dictee voor alle medewerkers van de poliklinieken. Het dictee is de aftrap voor een gezamenlijk scholingsprogramma voor deze groep medewerkers. Tijdens het dictee kunnen alle medisch secretaresses/typistes van de poliklinieken testen hoe goed zij zijn in het spellen van de medische terminologie en de Nederlandse taal.

Het gezamenlijk scholingsprogramma is een initiatief van de poliklinieken zelf. Voorheen werden de cursussen voornamelijk per specialisme aangeboden. Door de gezamenlijke aanpak kan het ziekenhuis de medewerkers meer opleidingsmogelijkheden bieden. Bovendien stimuleert het de onderlinge contacten. De groep polikliniekmedewerkers heeft uiteraard dagelijks telefonisch contact met elkaar, maar door het samen volgen van cursussen, wordt dit contact gestimuleerd. Het Groot Martini Dictee is het eerste moment waarop de onderlinge contacten op een ludieke wijze worden gestimuleerd.


De winnaar van het dictee krijgt een wisselbokaal en een pen met inscriptie. Het Groot Martini Dictee wordt een jaarlijks terugkerend evenement.

Bron:Martini Ziekenhuis


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen