Kliniekoverzicht.nl start met online verkoop compressiekleding

0
793

Kliniekoverzicht.nl start met online verkoop compressiekleding. Compressiekleding van Design Veronique ten behoeve van vrouwen en mannen is gemaakt van de zogenaamde Powernet stof. Deze specifieke stof ademt, voelt zacht aan en heeft een lange duurzaamheid. De stof wordt in enkele gevallen gecombineerd met katoen, lycra en/of nylon.

Het wordt sterk aanbevolen om deze kleding voor een bepaalde periode na uw operatie te dragen. Uw arts zal u informeren over de duur van de te verwachtte herstelperiode. Het dragen van deze specifieke kleding zorgt voor een goed herstelproces en levert een positieve bijdrage aan het vormgeven van het gewenste resultaat. Het assortiment bestaat uit producten welke gedragen worden na esthetische ingrepen zoals; Liposuctie, Borstvergroting of verkleining, Borstlift, Tummy Tuck, Buikwandcorrectie, Liposuctie, Buttock en diverse reconstructieve ingrepen.


Ziekenhuizen en klinieken die geïnteresseerd zijn kunnen zich bij Kliniekoverzicht.nl aanmelden en vervolgens tegen speciale condities bestellen. Catalogi, prijslijsten, monsters en documentatie zijn op aanvraag verkrijgbaar. Mocht u willen starten met onze compressiekleding, dan zijn wij u uiteraard graag van dienst met een producttraining.


Design Veronique Recovery Sets
De compressiekleding is leverbaar met of zonder ritssluiting, een stijl voor mannen en vrouwen, drie verschillende kleuren en maten varierend van XS tot maar liefst XXXXL. De Recovery Sets zijn ideaal voor iedereen die voor een langere tijd compressiekleding zal moeten dragen. De sets bestaan uit een kledingstuk met ritssluiting, een kledingstuk zonder ritssluiting en een slip.


De Recovery Sets zijn samengesteld om de volgende redenen:
– Gemakkelijke applicatie
– dus gemakkelijk aantrekken. Het kledingstuk met ritssluitingen wordt namelijk onmiddellijk post operatief aangetrokken. De vaak lange ritssluitingen maken dit een stuk gemakkelijker.

– Maximum comfort over een langere periode – het kledingstuk zonder ritssluiting wordt over het algemeen 5 tot 8 dagen na de operatie gedragen. Het is speciaal ontworpen voor huidretractie, het vormen van de juiste contouren en geeft substantieel meer comfort voor het dragen over een langere periode.

– Hygienische redenen – twee kledingstukken geven de mogelijkheid om altijd te beschikken over een fris en schoongewassen kledingstuk. Hierdoor bent u continue verzekerd van de noodzakelijke compressie gedurende uw herstelperiode.

Compressiekleding voor vrouwen en mannen
Compressiekleding van Design Veronique ten behoeve van vrouwen en mannen is gemaakt van de zogenaamde Powernet stof. Deze specifieke stof ademt, voelt zacht aan en heeft een lange duurzaamheid. De stof wordt in enkele gevallen gecombineerd met katoen, lycra en/of nylon.

Het wordt sterk aanbevolen om deze kleding voor een bepaalde periode na uw operatie te dragen. Uw arts zal u informeren over de duur van de te verwachtte herstelperiode. Het dragen van deze specifieke kleding zorgt voor een goed herstelproces en levert een positieve bijdrage aan het vormgeven van het gewenste resultaat. Het assortiment bestaat uit producten welke gedragen worden na esthetische ingrepen zoals; Liposuctie, Borstvergroting of verkleining, Borstlift, Tummy Tuck, Buikwandcorrectie, Liposuctie, Buttock en diverse reconstructieve ingrepen.

Ga naar de compressiekleding shop