Hema komt met Medidata USB-stick

2
848

Mooi en gezond actie van Hema medi-data usb stick 1 gb: USB-stick voor medische gegevens.

Medidata is een gebruiksvriendelijk medisch hulp- en reisdossier op USB-stick dat direct kan worden uitgelezen door hulp- en zorgverleners bij lopende behandelingen, acute ziekte, ongevallen en spoedeisende hulp in binnen- en buitenland. Medidata heeft een back-up functie zodat gegevens niet verloren gaan. De gegegevens zijn in verschillende talen beschikbaar vanuit de applicatie kunnen per e-mail documenten naar de arts/zorgverlener gestuurd worden. De arts kan deze telefonisch beantwoorden en/of relevante gegevens per e-mail terugsturen.Medidata kan zichtbaar bevestigd worden aan bijv. een sleutelhanger. Ook kan de MediKeeper in de vorm van een USB-polsband worden gedragen.


 • 1 Gigabyte
 • met software in diverse talen om medische en persoonlijke gegevens op te slaan
 • uit te lezen door artsen en hulpverleners
 • kan aan sleutelbos
 • 2 REACTIES

  1. Prima. We zijn al zo lang bezig met het EPD. Al een jaar of dertig geloof ik. Maar het bestaat nog steeds niet. Niet om technologische maar om politieke en organisatorische redenen.
   De oplossing is te simpel voor woorden, maar ik denk dat de gemiddelde burger prima zelf kan bepalen welke gegevens hij op zijn vakantie of op straat wil meenemen. Ook handig om ziekenbroeders te waarschuwen voor eventuele medicijn allergieën.

  Comments are closed.