Hema komt met Medidata USB-stick

Mooi en gezond actie van Hema medi-data usb stick 1 gb: USB-stick voor medische gegevens.

Medidata is een gebruiksvriendelijk medisch hulp- en reisdossier op USB-stick dat direct kan worden uitgelezen door hulp- en zorgverleners bij lopende behandelingen, acute ziekte, ongevallen en spoedeisende hulp in binnen- en buitenland. Medidata heeft een back-up functie zodat gegevens niet verloren gaan. De gegegevens zijn in verschillende talen beschikbaar vanuit de applicatie kunnen per e-mail documenten naar de arts/zorgverlener gestuurd worden. De arts kan deze telefonisch beantwoorden en/of relevante gegevens per e-mail terugsturen.Medidata kan zichtbaar bevestigd worden aan bijv. een sleutelhanger. Ook kan de MediKeeper in de vorm van een USB-polsband worden gedragen.


 • 1 Gigabyte
 • met software in diverse talen om medische en persoonlijke gegevens op te slaan
 • uit te lezen door artsen en hulpverleners
 • kan aan sleutelbos
 • Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

  Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

  Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

  De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

  2 thoughts on "Hema komt met Medidata USB-stick"

  1. Je dossier op een stick? « ICT Zorgen

   […] oktober, 2008 · Geen Reacties Echt Hema! Je medische dossier op een USB stick. Heel revolutionair is het idee niet. Er zijn al meerdere firma’s die zoiets leveren, maar […]

  2. Dimitri Sijperda

   Prima. We zijn al zo lang bezig met het EPD. Al een jaar of dertig geloof ik. Maar het bestaat nog steeds niet. Niet om technologische maar om politieke en organisatorische redenen.
   De oplossing is te simpel voor woorden, maar ik denk dat de gemiddelde burger prima zelf kan bepalen welke gegevens hij op zijn vakantie of op straat wil meenemen. Ook handig om ziekenbroeders te waarschuwen voor eventuele medicijn allergieën.

  Comments are closed.

  Recente artikelen