Waarom nog krom met Bechterew?

VU Medisch Centrum Amsterdam heeft een speciaal kenniscentrum voor de ziekte van Bechterew. Om Bechterewpatienten en andere direct betrokkenen, zoals familie, goed te informeren over de symptomen, behandeling en gevolgen in het dagelijks leven, organiseert de Reumapatientenvereniging ’s-Hertogenbosch e.o. samen met het kenniscentrum een informatieavond. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze avond (gratis) bij te wonen.

In de presentaties staat centraal wat Bechterew nu precies is, welke symptomen en bijverschijnselen de ziekte kent en of genetische aanleg een rol speelt. Daarnaast wordt ingegaan op nieuwe ontwikkelingen zoals de succesvolle behandeling met TNF-blokkers waarmee inmiddels ruime ervaring is opgedaan. Ook een “beweegonderzoek” van het JBI komt aan de orde.

Dinsdagavond 11 november 2008 Рaanvang 19.00/19.30 u РGrand Caf̩ Brasserie Fleurie, De Driesprong 11, Rosmalen (toegang vrij)

Medewerking verlenen :

Mw. dr. I.E. van der Horst-Bruinsma, reumatoloog VU Medisch Centrum Amsterdam + Mw. S. van Weely, fysiotherapeut/onderzoeker Jan van Breemen Instituut Amsterdam + Interactief vraaggesprek reumatoloog/bechterewpatient.

Info: Gerrit van der Zalm, tel. 0411 – 607 193

Recente artikelen