Strattera-geheimen: Wie niet weet, niet deert

De rechter zal misschien verwachten dat de Strattera-geheimen, een en ander zullen duidelijk maken. Dezelfde phenylpropylamine in Strattera, die ook in Prozac actief is, wordt aan kinderen 4 keer zo hoog toegediend, dan de dosering die volwassen depressieven krijgen onder de vorm van Prozac om ze te drogeren. Precies om ADHD te behandelen, door versneld ‘dwangmatig psychotisch’ te maken (in de volksmond: een robotachtig gedrag te doen ontstaan). Die behandeling moet men met antipsychotica corrigeren, want de psychotische nevenwerkingen schrijft men dan toe aan de ziekte, waardoor men uiteindelijk die antipsychotica heeft omgedoopt tot ‘ook’ ADHD-medicatie.


Want phenylpropylamine werkt op net dezelfde manier als amfetamine, alleen moet men iets hoger doseren om hetzelfde effect te bereiken.Die amfetaminewerking van de SSRI’s (waaronder Prozac) werd ook al meer dan twintig jaar verborgen gehouden, door fabeltjes de wereld in te sturen van de serotoninetekorten.

Intussen raakt bekend, dat die theorie van de fabeltjes een handige commerciele verkoopstechniek is geweest waaraan alle medische Overheden zich hebben laten vangen. Vandaar … het blijven verbergen of verborgen houden van de Stratterageheimen. Al meer dan een jaar staat dat alles in mijn boek, maar aan die kennis schijnt blijkbaar niemand een behoefte te hebben.


Informeer eens bij de renners welk product men straffeloos slikt om amfetaminedoping als basisdoping te gebruiken? Blijkbaar weten renners veel beter dan artsen, dat Strattera en Prozac net zo goed als amfetamine werken.Nu juist omdat alleen maar artsen in WADA de verboden lijsten opstellen, zijn de SSRI’s legaal als amfetaminedoping door sportlui te gebruiken, omdat het alleen maar nog die artsen zijn, die nog in de serotoninefabeltjes geloven, want daardoor hoeft men die stoffen niet onder een opiumwetgeving te plaatsen omwille van hun amfetaminewerking.

Wie niet weet, niet deert, zegt het spreekwoord.

Heel handig, die medische wetenschap.


Van de Redactie


Alles over het boek van Fernand haesbrouck vind je op :
http://www.megablunder.net
———–
en kan bij elke boekhandel gekocht of besteld worden ( verdeling door Centraal Boekhuis of http://www.solarus.nl )

http://www.herbsofcourse.be (online verkoop)
Standaard Boekhandel, Grote Markt, Ieper.
Oudhuis GARREIN,Diksmuidsestraat 39 , Ieper.

Recente artikelen