Ereprijs voor Arga Paternotte van Oudervereniging Balans

Array

Al twintig jaar is Arga Paternotte de drijvende kracht van Balans. Via Balans Magazine informeert ze ouders over nieuwe ontwikkelingen in behandelingen en wetenschappelijk onderzoek. Maar ze stelt ook problemen in het onderwijs aan de kaak. Ze zet zich in voor individuele ouders, slaat bruggen tussen ouders en behandelaars of leerkrachten en organiseert het maatschappelijke debat, nu weer over passend onderwijs en de korting op de AWBZ.

De Ereprijs van het Fonds Psychische Gezondheid wordt dit jaar voor de zestiende keer toegekend. Iedere twee jaar wordt de Ereprijs uitgereikt aan een persoon of organisatie die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan verbetering van de geestelijke gezondheidszorg. De nu al zeer succesvolle publieksdag ‘Open Mind’ zal worden bezocht door 1000 personen en een aantal genodigden en vindt plaats op zaterdag 13 december 2008 van 9-16 uur in de Amsterdam RAI.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen