Nieuwe mijlpaal: 1.000.000 pageviews in EEN jaar

Array

Wij hebben vandaag een mooie mijlpaal bereikt, de teller staat nu op 1,003,330 views in 2008. Het magische aantal van een miljoen views in een jaar is vandaag bereikt. De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om van Medicalfacts.nl een serieus nieuwsplatform te maken. En dat lukt elke week weer een beetje beter. Niet in de laatste plaats met veel hulp van gedreven medewerkers en vrijwilligers. Iets waar ik erg trots op ben. De afgelopen jaren hebben we met een zeer gemotiveerd team hard gewerkt om de ene na de andere mijlpaal te bereiken. Ik had niet gedacht dat 2008 het jaar zou worden waar we de 1.000.000 views in een jaar zouden halen. Dit is een nieuwe mijlpaal die mij als directeur en eigenaar stimuleert om Medicalfacts uit te bouwen naar een het volgende level. Om deze mijlpaal te vieren hebben we het einde van dit jaar nog iets in petto. Ik wil langs deze weg, alle medewerkers en lezers van Medicalfacts feliciteren met deze mooie mijlpaal.


Janine Budding

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen