Tropenzorg lanceert nieuwe zonnegel; Care Plus Skin Saver SPF 30

Array

Tropenzorg houdt de ontwikkelingen op het gebied van UV-straling nauwlettend in de gaten. Zo ook de regelgeving op dit gebied en Tropenzorg speelt daar, waar nodig, onmiddellijk op in. De nieuwe Care Plus® skin Saver SPF 30+ is dan ook getest volgens de Colipa richtlijnen, zodoende de SPF factor 30+ te kunnen garanderen en de consument optimaal te kunnen beschermen.
Eigenaar Arnoud Aalbersberg van Tropenzorg®: “Onze missie is advies te geven en producten te leveren voor een reis zonder zorgen. De gezondheid van alle reizigers – van expeditielid tot zakenreiziger – voor, tijdens én na de reis staat bij ons op de eerste plaats”.


Over Tropenzorg en Care Plus®

Tropenzorg is al sinds 1992 dé specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. Het is de enige organisatie gespecialiseerd in adviezen, lezingen, opleidingen die bijdragen aan de gezondheidsbescherming van reizigers. Deze kennis wordt gebruikt bij het ontwerpen en maken van de producten onder de naam Care Plus®. Deze producten zijn er niet alleen voor wie verre, tropische reizen maakt. Ook voor de vakantieganger in Europa of gewoon thuis in Nederland zijn diverse Care Plus® producten zeer nuttig en soms zelfs onmisbaar. Op www.tropenzorg.eu vind je meer informatie over Tropenzorg, het assortiment en reis- en gezondheidsadviezen, zoals up-to-date informatie over heersende ziektes in het buitenland. De uitgebreide serie producten van Care Plus® beschermt je tegen o.a. stekende insecten, de zon, slechte hygienische omstandigheden en vervuild drinkwater. Op www.careplus.eu vind je alle informatie over de producten.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen