Hein van Duivenboden directeur B&A Eindhoven

Array

Per 1 januari is prof.dr. Hein van Duivenboden (42) aangetreden als partner en directeur Zuid van B&A Consulting, onderdeel van B&A Groep te Den Haag.

Van Duivenboden zal zich gaan richten op de opbouw van een in Eindhoven te vestigen kantoor voor de regio Zuid-Nederland, waar B&A zich in toenemende mate inzet voor maatschappelijke vraagstukken op het terrein van interbestuurlijke samenwerking, verbetering van dienstverlening en innovatie in de beleidsuitvoering.

Hein van Duivenboden is afkomstig van Capgemini Consulting, waar hij als Vice President Public Innovation een adviespraktijk heeft opgezet op het terrein van eGovernment, strategisch management en publieke innovatie. Van Duivenboden is parttime hoogleraar informatisering en interbestuurlijke samenwerking aan de TiasNimbas Business School van de Universiteit van Tilburg, partner van het Center for Public Innovation en lid van de Raad van Toezicht van de FAMO.

B&A is een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Deventer en Eindhoven. Er werken zo’n 200 mensen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen