Masterclass Richard Smith, oud-hoofdredacteur BMJ

Array

Richard Smith werkte 25 jaar bij de BMJ publishing groep, waarvan de laatste jaren als hoofdredacteur van de BMJ. Nu is hij werkzaam bij een grote verzekeringsmaatschappij en editor van ‘cases’, een open access journal voor case-reports.Op vrijdag 6 februari en 5 juni organiseert H&W een masterclass onder zijn leiding, waarbij de deelnemers leren om een mooie klinische les of case-report te schrijven. Aan het eind van de tweede middag is de publicatie gereed. De kosten voor deze masterclass bedragen 50 euro; refunding zodra het manuscript is geaccepteerd door ‘Cases’ of H&W.

Het aantal plaatsen is beperkt en we hanteren een gestratificeerd principe van wie het eerst komt, die het eerst maalt. De cursus is open voor aios, aiotho’s, praktizerende huisartsen en stafleden van het NHG.

Inschrijven doe je door een mail te sturen met je naam en adresgegevens/ telefoonnummer naar [email protected] en 50 euro te storten op rekeningnummer 67.41.12.423 t.n.v. het NHG, o.v.v. Richard Smith masterclass.

Bron: NHG

Recente artikelen