Website Slimmerwerkenindezorg gelanceerd

slimmerwerkenindezorgIn samenwerking met CNV Jongeren heeft CNV Publieke Zaak de website www.slimmerwerkenindezorg.nl gelanceerd. Bezoekers van de website kunnen een test doen om uit te vinden hoe slim er bij hen in de zorginstelling gewerkt wordt. Scoort een organisatie goed? Dan maakt de werkgever kans op de titel ‘Slimste werkgever in de zorg’. Deelnemers aan de enquête maken kans op een taart voor de hele afdeling.

De nieuwe website is onderdeel van het project ‘Nog slimmer werken’ in de sectoren zorg en welzijn. Dit project is een initiatief van vakbond CNV Publieke Zaak en wordt ondersteund door het ministerie van VWS. Doel van ‘Nog slimmer werken’ is: samen met de medewerkers innovatie in de sectoren zorg en welzijn bevorderen.

Kijk op www.slimmerwerkenindezorg.nl voor meer informatie.

Recente artikelen