Erasmus MC achter landelijke richtlijnen HPV-vaccinatie

Array

In het Nederlands Dagblad van 7 maart is een artikel verschenen waarin medewerkers van het Erasmus MC zich tegenstander verklaren van het landelijk HPV-vaccinatieprogramma. Deze uitspraken zijn op persoonlijke titel gedaan en vertolken niet het beleid van het Erasmus MC.

De Raad van Bestuur van het Erasmus MC laat nadrukkelijk weten met respect kennis te hebben genomen van de persoonlijke opvattingen van wetenschappelijk medewerkers uit zijn organisatie, maar in zijn beleid de landelijk vastgestelde richtlijnen voor HPV-vaccinatie volgt.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen