Diabetes Scan: Diabetes kan eerder worden voorspeld

Array

diabetesscanVoorheen stond hier informatie over de Diabetesscan met de titel: EzScan: Diabetes kan eerder worden voorspeld . Deze informatie zal in de komende weken geüpdate worden.

Wij blijven het belangrijk vinden dat Nederlanders bewust worden gemaakt van de gevaren en gevolgen van diabetes. Ook wij willen hen informeren over mogelijkheden om diabetes te voorkomen of uit te stellen en de kans erop te verkleinen. Met de online diabetesscan kan men snel en betrouwbaar of er een verhoogde kans is op diabetes type 2. Vaak blijft diabetes onopgemerkt tot er complicaties ontstaan zoals hart- en vaatziekten, nieraandoeningen of oogafwijkingen. De online test is een vragenlijst maar om echt vast te stellen of iemand diabetes heeft is een bloedtest noodzakelijk. Door diabetes tijdig te ontdekken, kan direct een behandeling worden gestart en kunnen complicaties worden voorkomen. Daarom verwijzen wij u graag naar de online test van het diabetes fonds. Bij kijkopdiabetes hebben er beter zicht op de herkomst en wetenschappelijk onderbouwing van de test.

Doe de online de test bij diabetes Fonds!

Diabetes komt steeds dichterbij. Inmiddels heeft 1 op de 20 Nederlanders diabetes. Waarvan een groot gedeelte het zelf nog niet eens weet. Zo’n 250.000 Nederlanders hebben diabetes zonder het te weten. En dat zijn zeker niet alleen ouderen, maar ook steeds vaker jongeren. Iedereen kan het krijgen. Jong en oud. Dik of dun.

De eerste symptomen van diabetes lijken niet zo ernstig. Daarom hebben de meeste mensen het niet zo snel door. Toch is het belangrijk om er snel achter te komen. Tijdige behandeling kan namelijk veel problemen voorkomen. Doe daarom de Diabetes Risico Test. Deze test bestaat uit 11 vragen die ingaan op alle factoren die invloed hebben op het krijgen van diabetes, waaronder uw gewicht, lengte, buikomvang en erfelijkheid.

De test is specifiek bedoeld om het risico te meten op type 2 diabetes, en is niet bedoeld voor kinderen of mensen die al worden behandeld voor diabetes.

Start de Diabetes Risicotest

Diyabet Riski Testi BaÅŸlat

De ‘Kijk op Diabetes’ website is geoptimaliseerd voor de browsers Microsoft Internet Explorer versies 5 en 6. U heeft een minimale beeldschermresolutie van 800 bij 600 pixels nodig. De website maakt gebruik van javascript en cookies. Deze beide functies moeten in uw browser aanstaan. U kunt uw instellingen wijzigen onder de opties Extra of Tools in het browsermenu. Maakt u gebruik van een Apple Macintosh computer en wilt u de Diabetes Risicotest graag doen? Dan kunt u deze het beste openen in de browser Firefox. Het is helaas niet mogelijk om de test te starten in Safari. Indien u een foutmelding krijgt ivm. IFRAMES, start de test dan HIER. Voor de Turkse versie klik dan HIER

boeren medical

Info voor Turken Info voor Marokkanen Info voor Surinamers Info voor Antillianen Info in Arabisch

Rob

Recente artikelen